Paarden In De Meren Bij De Oliebol
Home Page

About Page

Catalog Page

Contact Page

Custom Page

Photo3 Page

Favorite Links Page

Photo Page

Photo2 Page

Custom2 Page

Custom3 Page

Custom4 Page

Photo4 Page

Photo5 Page

Photo6 Page

Shopping Page Page

In 2005 Een Gratis Paarden Rijles
MENSEN DIE MET DE TREIN OF BUS OF MET HET VLIEGTUIG KOMEN. DIE KOMEN
WIJ AFHALEN.In de luxe suite wordt dagelijks een fles champagne geserveerd
Logies:
Er zijn zeven kamers van eenvoudig tot luxueus waarin u gerieflijk kunt overnachten op basis van half-pension. Daarnaast is er een boerderijtje met negen slaapplaatsen waar gezinnen en groepen zich snel thuis zullen voelen. En wie zijn tent of caravan meeneemt, kan terecht op de camping van 10 ha met alle faciliteiten. Voor de reguliere maaltijden is er een gezellige eetzaal maar daarnaast serveren we gedurende de hele dag diverse snacks. Ook zijn er wekelijks een culinaire avond en een barbeque gecombineerd met een kampvuur waarbij u nippend aan een Poolse wodka geniet van de pastorale avondrust.
Kort samengevat:

7 kamers waarvan 4 eenvoudig, 1 met douche, 1 met douche en toilet en 1 luxe met bad, toilet en wastafel en dagelijks champagne op de kamer

een boerderij met negen slaapplaatsen voor groepen of gezinnen

camping met een oppervlak van 10 ha met electriciteitsvoorziening 220 V, toilet-, douche- en wasfaciliteiten

gezellige eetzaal

Poolse en Nederlandse gerechten en culinaire fantasian van de eigenaar

dagmenu's en menu's a la carte, ook vegetarisch
uitgebreid ontbijt met warme en koude gerechten is inbegrepen bij de kamerprijs, voor campinggasten tegen meerprijs

doorlopend gratis snacks zoals oliebollen, Hollandse nieuwe, garnalen en andere hapjes

wekelijks een culinaire avond

wekelijks een barbeque en een kampvuur

Tarieven Eenvoudige kamer Euro 20,00 / nacht
Kamer met douche Euro 21,50 / nacht
Kamer met douche en toilet Euro 22,50 / nacht
Luxe suite Euro 35,00 / nacht
Boerderij Euro 20,00 / persoon
Eenpersoons toeslag Euro 5,00 / nacht
Avondmaaltijd Euro 7,50 / persoon
Kamperen Euro 6,00 / tent / nacht
Kamperen Euro 8,00 / caravan / nacht
Kamperen Euro 6,00 / persoon / nacht
Ontbijt (voor campinggasten) Euro 3,00 / persoon
Culinaire avond Euro 7,50 / persoon
Barbeque Euro 7,50 / persoon
Kampvuur inclusief worst en broodEuro 5,00 / persoon
Snacks Euro 2,00 / dag / persoon
gratis voor hotel/boerderijgasten

Scholen en groepen vanaf 15 personen 20% kortingnatuurexcursies onder begeleiding van de boswachter en eventueel jagen
Veel mensen in het "westen" kijken enorm op Polen neer. Ze zien het als een achtergebleven land, daar, ver weg, in het oosten. Dit is enorm jammer. Ten eerste is Polen niet zo ver weg; een dagje rijden is voldoende. Bovendien is het onvoorstelbaar hoeveel moois en rust er te vinden is in dit prachtige land.U kunt hier helemaal tot je zelf komen,laat alle stress achter.Je Zit helemaal
afgesloten van de buiten wereld en toch maar 3 km van de stad Nowy Tomysyl,wilt u geen rust maar drukte er is voldoende te doen in de omgeving .

Alle fotos zijn bij ons gemaakt
Polen - De Oliebol

Nederlandse gastvrijheid op het Poolse platteland.

Midden tussen de vele bossen en meren op ongeveer 130 kilometer van Frankurt a/d Oder (Utrecht circa 800 km) en zo'n 55 kilometer voor Poznan vindt u het gasthuis De Oliebol. Dit gasthuis is na een grondige verbouwing een waar familie gasthuis geworden. Deze onder Nederlandse leiding staande locatie is een gezellig gasthuis met manege gelegen op het Poolse platteland in de provincie Wielkopolska. Het gasthuis ligt op circa 3 kilometer van Nowy Thomysl, het is een familie gasthuis waar de kinderen en u zich geen minuut zullen vervelen. Naast de op het eigen terrein gelegen manege zijn er vele andere activiteiten mogelijk, paardrijtochten onder leiding van een ervaren gids, u kunt prachtige wandelingen maken en er is een meer waar u kunt vissen,  en zwemmen. Het gasthuis heeft een kleine speeltuin en een eigen kinderboerderij, de kinderen zullen zich al spelend met de verschillende dieren kostelijk vermaken. Op 55 kilometer afstand van het gasthuis ligt de stad Poznan, deze oude stad is zeker een bezoekje waard. Poznan kunt u qua grootte vergelijken met de steden Amsterdam en Antwerpen. In de nog ongerepte natuur in de provincie Wielkopolska, die ook bekend staat om zijn vele kastelen zult u zich tijdens uw (ruiter)vakantie zeker niet vervelen.De paarden:

Men heeft hier beschikking over 11 paarden. Er wordt hoofdzakelijk gereden met Pools gefokte warmbloedpaarden.

De accommodatie:

Het gasthuis heeft 7 kamers waarvan er 2 zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, de overige 5 kamers (standaard kamers) maken gebruik van een centrale badkamer op de gang. Er is een luxe appartement met aparte slaapkamer, eigen badkamer en een zithoek met barretje. Buiten deze kamers is er ook een aparte boerderij met drie slaapkamers en een centrale badkamer. Deze boerderij is eventueel apart te huren zodat u hier als gezin of groep kunt slapen en eventueel zelf kunt koken. In het gasthuis is een restaurant waar zowel Nederlandse als Poolse gerechten worden geserveerd, 's ochtends krijgt u een uitgebreid ontbijt (koude en warme gerechten). 's Avonds kunt u heerlijk genieten van de Poolse specialiteiten die worden geserveerd of men gaat lekker barbecuen. Na het eten kunt u heerlijk genieten van een glaasje wijn of een glaasje wodka al zittend rond het grote kampvuur.

De rijmogelijkheden:

Polen is een van de paardenlanden bij uitstek. Het gebied waar u zult rijden is echt een paardengebied, talloze zandwegen dwars door bossen en heidevelden. Langs meren, over uitgestrekte velden en door kleine dorpjes. De omgeving is prachtig en in de bossen komt u tijdens u paardrijtocht wellicht , zwijnen, herten, vossen en zeldzame vogels tegen. Ook is het mogelijk om de natuur vanuit een rijtuigje te bewonderen. Houdt u van wat meer spanning dan is het mogelijk om marathon te rijden, dit is met een speciale kar waar twee paarden voor staan en die met een hoge snelheid door de bossen rijden. Deze rit gaat onder begeleiding van de Poolse kampioen in deze tak van sport en is een ware sensatie.


HOME PAGINA